De specialist in opleiden

binnen het Sociaal Domein

18 nov 2019 09:30
Kosten €425 excl. BTW
Inschrijven
Centric - partner van Kenniscentrum WMO in Meppel

Deze training wordt verzorgd door onze externe partner Centric.
Centric is expert in technologische oplossingen en ICT-diensten.

Suites voor het Sociaal Domein is de opvolger van GWS4all en bestaat uit meerdere onderdelen, zoals Suite4Werk en Inkomen en Suite4Jeugd. Tijdens deze training leert u te werken met de basisonderdelen van deze applicatie en heeft u een eerste kennismaking met de Jeugd dossiers. Na het volgen van deze training heeft u alle middelen in handen voor een optimale uitvoering van de Jeugdwet. U leert de basiskennis en -vaardigheden die nodig zijn om zelfstandig met de applicatie Suite4Jeugd, te kunnen werken.

De Basistraining Suite4Jeugd is specifiek ontwikkeld voor medewerkers die nog niet werkzaam zijn als Jeugdconsulent en is dus zeer geschikt als voorbereiding op deze functie.

Bent u al werkzaam bij een gemeente? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Instapvoorwaarden
Vooropleiding niet van toepassing. Om deel te nemen aan deze training is basiskennis van Windows een vereiste.

Het programma bestaat uit een eendaagse training waarbij de volgende onderwerpen aan bod komen;

 • Algemene functies van Suites
 • Structuur en modulaire opbouw van Suites
 • Het aanmaken, muteren en raadplegen van:
  – de cliëntgegevens
  – een werkproces
  – de Jeugd dossiers
  – documenten

Studiebelasting
De studiebelasting voor deze basistraining Suite4Jeugd is één lesdag. Deze lesdag start om 9.30 uur en eindigt om 16.30 uur.

Investering
Uw investering voor de ééndaagse training bedraagt € 425,- excl.  BTW.  Deze kosten zijn inclusief koffie/thee en lunch. Tevens zijn alle studiematerialen inbegrepen. Scholingskosten voor een (toekomstig) beroep zijn fiscaal aftrekbaar. De gemeente kan de Btw verrekenen met haar Btw-compensatiefonds.

Unieke online leeromgeving
Voor deze training krijgt u toegang tot een unieke online leeromgeving via deze website. In de leeromgeving vindt u de lesstof voor deze training. U krijgt tot één jaar na het afronden van de training toegang tot de online leeromgeving. Omdat het Sociaal Domein aan verandering onderhevig is, wordt de lesstof continu geactualiseerd. De online leeromgeving is beschikbaar op elke computer, laptop of tablet. Indien u voor of tijdens de opleiding problemen ondervindt met de leeromgeving kunt u contact met ons opnemen via info @kenniscentrumwmo.nl of 085 – 401 83 62.

Certificering
Wanneer u deze training heeft gevolgd, ontvangt u een bewijs van deelname van Kenniscentrum WMO.

Inschrijven