Klassikale lessen

op 1,5 meter afstand!

Kosten €450 excl. BTW
Inschrijven

Deze training richt zich op hulp in de huishouding in het kader van de Wmo. Het in de praktijk brengen van indiceren van hulp in de huishouding wordt geleerd. U maakt kennis met regelgeving, normen en verschillende soorten ondersteuning.

Na het voltooien van deze training kunt u benoemen op welke basis huishoudelijke hulp wordt toegekend en kunt u bij een betrokkene vaststellen hoe de hulpvraag eruit ziet. Daarnaast kunt u de geldende regelgeving benoemen en weet u hoe de kanteling toegepast kan worden.

Deze training is bedoeld voor zowel beginnend Wmo consulenten als ambtenaren die nu al werkzaam zijn als Wmo consulent.

Let op: Onze vakmodules zijn modules waarbij u instroomt in de reguliere opleidingen.

Het programma bestaat uit één lesdag waarbij de volgende onderwerpen aan bod komen;

  • Wat is hulp in de huishouding in het kader van de WMO?
  • De praktijk van het indiceren van hulp in de huishouding

Studiebelasting
De studiebelasting voor deze training is 1 dag.

Unieke online leeromgeving
Voor deze training krijgt u toegang tot een unieke online leeromgeving via deze website. In de leeromgeving vindt u lesmateriaal dat gebruikt wordt tijdens de training zoals lesstof, video’s, opdrachten en zelftesten. Het lesmateriaal is geheel afgestemd op de training. U krijgt tot één jaar na het afronden van de opleiding toegang tot de online leeromgeving. Omdat het Sociaal Domein aan verandering onderhevig is, wordt de lesstof continu geactualiseerd. De online leeromgeving is beschikbaar op elke computer, laptop of tablet. Indien u voor of tijdens de opleiding problemen ondervindt met de leeromgeving kunt u contact met ons opnemen via [email protected] of 085 – 401 83 62.

Investering
Uw investering voor de ééndaagse training bedraagt € 450,- excl.  BTW.  Deze kosten zijn inclusief koffie/thee en lunch. Tevens zijn alle studiematerialen inbegrepen. Scholingskosten voor een (toekomstig) beroep zijn fiscaal aftrekbaar. De gemeente kan de Btw verrekenen met haar Btw-compensatiefonds.

Certificering
Wanneer u deze training heeft gevolgd, ontvangt u een bewijs van deelname van Kenniscentrum WMO.

Inschrijven