Klassikale lessen

op 1,5 meter afstand!

14 apr 2021 09:00
Digitaal via Zoom (VOL)
19 mei 2021 09:00
Meppel
27 mei 2021 09:00
Leiden (start gegarandeerd)
16 jun 2021 09:00
Regio Den Bosch
Kosten €299 excl. BTW
Inschrijven

Suites voor het Sociaal Domein bestaat uit meerdere onderdelen. De applicatie Suite4SociaalDomein bestaat uit: Suite4Zorg (Wmo), Suite4Jeugdzorg (Jeugdwet) en Suite4inkomen (Participatiewet). Suite4SocialeRegie is een vrij nieuwe en overkoepelede module, specifiek voor de toegang. Deze Suites worden gebruikt door verschillende toegangen van gemeenten. Vaak is kennis en ervaring met deze applicaties een pré bij vacatures.

Tijdens deze 1-daagse training maakt u kennis met de applicaties Suite4Zorg en Suite4SocialeRegie. U krijgt een indruk hoe de applicaties eruit zien. Zo leert u welke gebruikersmogelijkheden er zijn en de keuzes die elke gemeente zelf kan maken bij de inrichting en dus het gebruik van beide systemen.

 

De Basistraining Suite4Zorg en Suite4SocialeRegie is ontwikkeld voor cursisten die zich bezig gaan houden met de uitvoering van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), Jeugdwet en die nog niet werkzaam zijn als Wmo consulent of Jeugdconsulent.

Instapvoorwaarden
Vooropleiding niet van toepassing. Om deel te nemen aan deze training is basiskennis van Windows een vereiste.

Resultaten
– U weet hoe de schermen van de applicaties zijn opgebouwd en hoe deze eruit zien;
– U bent op de hoogte van de functionaliteiten van beide applicaties;
– U bent op de hoogte van de diverse inrichtingskeuzes van gemeenten;
– U weet waarom bepaalde velden altijd gevuld moeten zijn;
– U bent op de hoogte van de (communicatie)keten en begrijpt hierdoor de diverse werkzaamheden en processen in de applicatie beter;
– Er is herkenbaarheid binnen het systeem wat u een voorsprong geeft bij sollicitaties en bij het inwerken.

Het programma van de ééndaagse basistraining Suite4Zorg en Suite4SocialeRegie:

  • Kennismaking met alle verschillende Suite applicaties;
  • Waarom heeft De Toegang een speciale applicatie?
  • Suite4SocialeRegie (Wat zijn de mogelijkheden van het programma?, in welke omgeving werkt u? en welke inrichtingskeuzes zijn er?)
  • Suite4Zorg (Wat zijn de mogelijkheden van het programma?, in welke omgeving werkt u? en welke inrichtingskeuzes zijn er?)
  • Wat zijn de verschillen tussen Suite4Zorg en Suite4SocialeRegie?
  • In welke (communicatie)keten zitten beide applicaties?
  • Welke vergelijkbare applicaties zijn er op de markt en kunt u tegenkomen in vacatures?

Studiebelasting
De studiebelasting voor deze basistraining Suite4Zorg en Suite4Sociale Regie is één lesdag. De training start om 09:00 uur en duurt tot uiterlijk 16:00 uur.

Investering
Uw totale investering voor de training Suite4Zorg en Suite4SocialeRegie bedraagt €299,- excl. BTW. Dit is inclusief koffie, thee en water. Scholingskosten voor een (toekomstig) beroep zijn fiscaal aftrekbaar. De gemeente kan de Btw verrekenen met haar Btw-compensatiefonds.

Certificering
Na het volgen van de training Suite4Zorg en Suite4SocialeRegie voor Wmo ontvangt u een Bewijs van deelname van Kenniscentrum Wmo.

Inschrijven