Klassikale lessen

op 1,5 meter afstand!

Lucy van der Linden

Lucy  van der Linden is een netwerker en verbinder.  Kennis delen en samen met en van mensen leren, is haar drijfveer. Om deze reden deelt zij graag haar kennis en ervaringen binnen het Kenniscentrum WMO.  De combinatie van haar bestuurskundige en psychologische achtergrond, aangevuld met ruime werkervaring in de zorg en het sociaal domein, zorgt voor een gezonde dynamiek, humor en praktische manier van trainen.

Lucy heeft ruim 8 jaar gewerkt in het Sociaal Domein in verschillende rollen. Tijdens deze werkzaamheden werd zij zich bewust van de invloed van “zachte” vaardigheden, zoals communicatie en samenwerking, maar ook het gebruik van de vaardigheden zoals netwerken en motiverende gespreksvoering.  Lucy heeft oog en oor voor beide kanten van de gesprekstafel, dus zowel klant en consulent.

Sinds 2013 werkt zij als zelfstandig trainer en adviseur. Haar motto is: “Daar waar verbinding met hoofd, hart en handen van belang is, wil ik een verschil maken”. Lucy wil de deelnemer raken en op een positieve manier bijdragen aan het eigen vertrouwen in de rol en functie die je vervuld. Als cursist ga je bij Lucy aan de slag met ervarend leren en ga je met een hoofd en hart vol ervaring weer naar huis.