Klassikale lessen

op 1,5 meter afstand!

Incompany training

Al onze opleidingen en trainingen kunnen Incompany op locatie worden verzorgd. Daarnaast is onze expertise in te zetten in de door u gewenste leervorm. Daarmee verzorgen wij een incompany training die volledig wordt opgesteld op basis van uw behoeften. Dit betreft zaken zoals de locatie, inhoud en duur van de training, maar ook de docent en diens wijze van lesgeven worden afgestemd op de voorkeur van de deelnemers.

Incompany trainingen op maat

Elke gemeente of organisatie loopt tegen eigen uitdagingen of knelpunten aan, werkt op een andere wijze en heeft daardoor behoefte aan een specifieke benadering. Onze adviseurs komen graag samen met de docent bij u langs om de wensen en behoeften binnen het team te bespreken. Vervolgens kunnen wij dit samen met de interne inhoudsdeskundigen en de eindverantwoordelijke nader afstemmen tot een definitief programma. Uitgangspunt hierbij is dat er door middel van maatwerk een incompany training wordt opgesteld die optimaal aansluit bij de leerdoelen van uw medewerkers.

Interesse in een Company training?

Heeft u interesse in een incompany training op een specifiek onderwerp binnen de Wmo, Participatiewet of Jeugdwet? Of heeft u behoefte aan een kennismakingsgesprek met één van onze adviseurs? Neem dan contact op met 085 – 401 83 62, mail uw vraag naar [email protected] of vul onderstaand contactformulier in.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.