Al onze opleidingen en trainingen kunnen ook incompany op locatie worden verzorgd. Bij deze vorm wordt de training voor uw gemeente of organisatie gegeven op elke gewenste locatie, op de wijze die voor u en uw collega’s het beste uitkomt. Elke gemeente of organisatie loopt tegen eigen uitdagingen en knelpunten aan en heeft behoefte aan een andere werkwijze of benadering. Onze adviseurs komen graag samen met de docenten bij u langs om de wensen en behoeften binnen het team te bespreken. Samen met uw interne inhoudsdeskundigen kunnen wij dit nader afstemmen tot een definitief programma. Uitgangspunt hierbij is dat er maatwerk geboden wordt zodat de training optimaal aansluit bij de leerdoelen van uw medewerkers.

Een incompany training biedt vele voordelen:

  • De inhoud van de training is flexibel en kan desgewenst op maat worden gemaakt voor uw gemeente/organisatie.
  • Besparing op reistijd en reiskosten voor de deelnemers door zelf de locatie te bepalen.
  • In overleg kan worden bepaald wat de optimale grootte van de groep(en) is.
  • De deelnemers ontvangen na afloop een certificaat als bewijs van deelname.
  • Een incompany training is al snel goedkoper dan deelname met meerdere mensen aan opleidingen/trainingen met een open inschrijving.
  •  Een incompany training verbetert de samenwerking binnen de organisatie.

Wilt u weten welke opleidingen en aanpak het beste aansluiten bij uw gemeente of organisatie? Wij helpen u graag met het realiseren van je doelstellingen en maken graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Bel met 085 – 401 83 62 of mail ons via info @kenniscentrumwmo.nl. Of vul hier ons contactformulier in.