Klassikale lessen

op 1,5 meter afstand!

Kenniscentrum WMO krijgt een nieuwe naam!

In 2022 bestaat Kenniscentrum WMO 10 jaar! Een mooi moment om de balans op te maken. De afgelopen jaren is Kenniscentrum WMO steeds meer ingezet als kennisplatform Sociaal Domein breed. Dit hebben we de afgelopen jaren gedaan vanuit verschillende sublabels van Kenniscentrum WMO. De kennis delen wij onder andere door opleidingen, trainingen, Nationale Bijscholingsdagen, magazine Wmo Doen en de verschillende handboeken.

Daarmee zijn wij tot de conclusie gekomen dat de naam Kenniscentrum WMO niet meer de lading dekt van wat wij allemaal doen. Omdat wij de ambitie hebben om naar de toekomst toe verder te professionaliseren, wordt er op dit moment hard gewerkt aan de naamswijziging. Met trots presenteren wij dat Kenniscentrum WMO per 1 maart 2022 verder gaat onder de naam Kenniscentrum Sociaal Domein! Een naamsverandering waar wij erg trots op zijn!

Onderdeel van deze ontwikkeling is dat wij ons scholingsaanbod per heden btw-vrij aan kunnen bieden. Dit leidt tot een lagere prijs van ons gehele scholingsaanbod! Per 1 januari 2022 ontvangt u om deze reden een factuur vanuit Kenniscentrum Sociaal Domein. Heeft u hier vragen over, neem gerust contact op met onze opleidingsadviseurs via 085 – 401 8362 of mail naar info@kenniscentrumwmo.nl.

Kennis, opleidingen, detachering en advies: alles voor de ontwikkeling van professionals in het Sociaal Domein op één plek.

Voor een toekomstbestendig Sociaal Domein!