Klassikale lessen

op 1,5 meter afstand!

Nationale Bijscholingsdag

Burgers hebben vaak hulpvragen op meerdere leefgebieden waarbij samenwerking tussen de domeinen van cruciaal belang is. Een integrale werkwijze, ligt daarom voor de hand.

De initiatiefnemer van de Nationale Bijscholingsdag

Kenniscentrum WMO is de initiatiefnemer van de Nationale Bijscholingsdag. Wij staan voor ontwikkeling en bijscholing! Tijdens deze dag kunt u kiezen uit verschillende workshops. Er worden meerdere workshops gegeven zodat er altijd een is welke aansluit bij uw wensen en vaardigheden.

 

Wmo consulenten Jeugd- en Gezinsprofessionals

De Nationale Bijscholingsdag wordt georganiseerd voor zowel Wmo Consulenten als Jeugd- en Gezinsprofessionals. Tijdens deze dag kunt u verbinding maken met andere domeinen binnen het sociaal domein. Integrale samenwerking. Burgers hebben vaak hulpvragen op meerdere leefgebieden waarbij samenwerking tussen de domeinen van cruciaal belang is. Een integrale werkwijze, ligt daarom voor de hand.

Aanmelden voor de Nationale Bijscholingsdag

De Nationale Bijscholingsdag stelt u in de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en contact te leggen met collega’s uit uw eigen en andere domeinen. Netwerken en het delen van kennis staat op deze unieke dag centraal. Kijk voor meer informatie op: Wmo consulenten Nederland & Jeugdprofessionals Nederland. Heeft u nog vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen!