Klassikale lessen

op 1,5 meter afstand!

Wilt u weten of een functie als Wmo Consulent, Jeugdconsulent of Schuldhulpverlener écht bij u past?

Carrièreswitch? Omscholing kan je verder helpen!

Bent u 45+ en denkt u al jaren na over een omscholing naar het Sociaal Domein? Maar weet u niet zeker of een functie als Wmo Consulent, Jeugdconsulent of Schuldhulpverlener echt bij u past? Misschien twijfelt u of u de juiste competenties heeft voor deze droombaan? of wilt u goed beslagen ten ijs komen voordat u aan een omscholing begint?

Maak dan gebruik van het ontwikkeladvies 45+. Want iedere werkende van 45 jaar of ouder kan in 2019 gratis advies krijgen van een loopbaanadviseur. Iedereen denkt wel eens na over hoe zijn werk er in de toekomst uit gaat zien. Een loopbaanadviseur kan mensen daarmee helpen. Dat is fijn voor als er een verandering aan zit te komen, als uw werk niet meer goed voelt, of wanneer u al langer nadenkt over een omscholing. Bij loopbaanadvies of -coaching, gaat u samen met een persoonlijke adviseur na wie u bent, wat u kunt, wat u wilt, waarom u dat wilt en wat andere mogelijkheden zijn. En ook hoe u dat kunt bereiken. Uiteindelijk komt u erachter welk werk het beste bij u past en hoe u dat kunt realiseren.

Wilt u ook baat hebben bij zo’n advies?

De regeling ontwikkeladvies 45+ is opengesteld voor alle 45-plussers.

De eisen zijn als volgt:

  • U bent 45 jaar of ouder
  • U werkt minimaal 12 uur per week
  • U bent niet werkloos
  • U bent niet ziek gemeld
  • Er is geen ontslag/reorganisatie regeling van toepassing

Wie een ontwikkeladvies aanvraagt, krijgt een aantal individuele gesprekken met een coach. Samen kijk je dan naar je huidige werk, naar wat je kunt en leuk vindt, en waar in de toekomst banen voor jou te vinden zijn. De coach kan je ook helpen om je nieuwe plannen in gang te zetten. Het ontwikkeladvies is voor de deelnemer gratis. Niet gek toch?