De specialist in opleiden

binnen het Sociaal Domein

Kom naar onze Open Dag!

 

 

 

 

 

 

 

 

Kom naar onze Open Dag! en kom erachter welke opleiding bij jou past.

Op dinsdag 21 mei houdt Kenniscentrum WMO open dag en kan iedereen kennismaken met het cursus- en opleidingsaanbod voor de Regio Amsterdam. Tussen 15.00 uur en 20.00 uur vinden er presentaties plaats en kun je een echt ‘Keukentafelgesprek’ ervaren.

De open dag is een uitgelezen moment om meer te weten te komen over de functie van Wmo Consulent, medewerker Backoffice/Frontoffice, Schuldhulpverlener of Budgetcoach. Misschien denk jij al langer na over een omscholing binnen het Sociaal Domein? Of wil je jouw carrière op peil houden door een bredere inzetbaarheid te tonen? Wil je werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling of wil je meer verdieping krijgen in jouw huidige werkzaamheden? Wat het ook is… Vaak is het een spannende stap en om goed voorbereid te beginnen aan de opleiding ben je van harte welkom op de open dag.

Tijdens de open dag kun je de sfeer proeven, ontmoet je docenten en kun je vragen stellen aan onze medewerkers, oud-cursisten of Wmo consulenten. Je krijgt je de kans om meer te weten te komen over onze opleidingsaanbod en ontdek welke opleiding bij jou past.

Waar?
Je bent van harte welkom van 15.00 uur tot 20.00 uur op onze leslocatie te Hoofddorp (Van der Valk Hotel Schiphol A4). Adres: Rijksweg A4 3, 2132 MA te Hoofddorp

Wanneer?
Er vinden geregeld presentaties plaats en natuurlijk staan we doorlopend klaar om jouw vragen te beantwoorden.  De laatste presentatie is om 19.30 uur.

15.00 Backoffice medewerker Wmo/Jeugd en Frontoffice medewerker
15.30 Wmo Consulent
16.00 Schuldhulpverlening
17.00 Wmo Consulent
18.00 Backoffice medewerker Wmo/Jeugd en Frontoffice medewerker
19.00 Schuldhulpverlening
19.30 Wmo Consulent

Opgave
We zouden het fijn vinden als je je vooraf even aanmeldt. Dit kan via het aanmeldformulier.
Wil je eerst graag meer informatie over de open dag? Bel ons gerust op 085-401 83 62

Graag tot ziens op de open dag!

Algemene voorwaarden winactie open dag Kenniscentrum WMO

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de winactie die wordt georganiseerd door Kenniscentrum WMO. Door deelname aan de winactie gaat de deelnemer akkoord met onderstaande algemene voorwaarden. Kenniscentrum WMO houdt zich het recht voor om deelnemers te diskwalificeren wanneer wij van mening zijn dat er niet volgens de algemene voorwaarden gehandeld wordt.

  • Het € 1.500,- scholingstegoed geldt voor langdurige opleidingen die tussen mei 2019 en december 2019 van start gaan
  • Het scholingstegoed kan niet omgezet worden in geld of andere producten en diensten
  • Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan de actie
  • Prijzen zijn persoonlijk en niet overdraagbaar
  • De trekking van de winnaars geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze
  • Winnaars worden binnen 14 dagen na het sluiten van de actie persoonlijk geïnformeerd
  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd
  • Als geselecteerde winnaars onbereikbaar zijn, kan de prijs ingetrokken worden en toegekend worden aan een andere prijswinnaar