De specialist in opleiden

binnen het Sociaal Domein

Kom naar onze Open Dag!

 

 

 

 

 

 

 

 

Kom naar onze Open Dag!

Op woensdag 30 januari houdt Kenniscentrum WMO open huis en kan iedereen kennismaken met het cursus- en opleidingsaanbod. Tussen 15.00 uur en 19.00 uur vinden er presentaties plaats en kun je een echt ‘Keukentafelgesprek’ ervaren.

De open dag is een uitgelezen moment om meer te weten te komen over de functie van Wmo Consulent, medewerker Backoffice/Frontoffice, Jeugdconsulent, Schuldhulpverlener of Budgetcoach. Misschien denk jij al langer na over een omscholing binnen het Sociaal Domein? Of wil je jouw carrière op peil houden door een bredere inzetbaarheid te tonen? Wil je werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling of wil je meer verdieping krijgen in jouw huidige werkzaamheden? Wat het ook is… Vaak is het een spannende stap en om goed voorbereid te beginnen aan de opleiding ben je van harte welkom op de open dag.

Tijdens de open dag kun je de sfeer proeven, ontmoet je docenten en kun je vragen stellen aan onze medewerkers, oud-cursisten of Wmo consulenten. Je krijgt je de kans om meer te weten te komen over onze opleidingsaanbod en ontdek welke opleiding bij jou past.

Waar?
Je bent van harte welkom van 15.00 uur tot 19.00 uur. Elk uur vindt er een presentatie plaats en staan we klaar om jouw vragen te beantwoorden.  De laatste presentatie is om 18.00 uur. Locatie: Blankenstein 143 te Meppel

Graag tot ziens op de open dag!