Uit onderzoek blijkt dat veel organisaties een groot deel van hun opleidingsbudget ongebruikt laten. Ruim 40% van dit budget wordt niet gebruikt en verdwijnt dus eind december. Heeft u nog opleidingsbudget van dit jaar openstaan? Het zou wel heel jammer zijn om dat niet te gebruiken, toch? Een trainingsvoucher is wellicht voor u dé oplossing. Vraag de voucher nu aan en maak volgend jaar de beslissing welke opleiding of training u gaat volgen.

Eigen verantwoordelijkheid
Opleidingen of trainingen die noodzakelijk zijn voor de uitoefening van uw functie worden vaak vergoed door de werkgever. Uit het onderzoek blijkt dat werkgevers vinden dat werknemers eigen verantwoordelijkheid moeten tonen bij bijvoorbeeld het aanvragen van een opleidingsbudget. Ook bij het kiezen van een passende opleiding of training verwachten werkgevers eigen initiatief.

Waar wilt u zich nog in ontwikkelen?
Bij Kenniscentrum WMO helpen wij u graag met uw persoonlijke ontwikkeling. Neem voor een persoonlijk leeradvies contact met ons op. Dit kan door ons contactformulier in te vullen of te bellen naar 085-4018362.

Bekijk hier alle opleidingen en trainingen.