Wmo

Bent u een (nieuwe) gemeentefunctionaris en bent u opzoek naar een verbreding of verdieping binnen het vakgebied Wmo? Dan kan het Kenniscentrum WMO u helpen doormiddel van een training of opleiding gegeven door een docent met ruime ervaring binnen de verschillende facetten van de Wmo.

Meer info

Jeugd

Bent u een (nieuwe) gemeentefunctionaris en wilt u zich (verder) specialiseren in de jeugd? Dan biedt het Kenniscentrum WMO verschillende trainingen en opleidingen aan die u hiermee helpen. De opleidingen en trainingen worden gegeven door docent die over veel kennis en ervaring beschikt met betrekking tot de jeugd.

Meer info

Eéndaagse trainingen

Bent u een (nieuwe) gemeentefunctionaris en bent u opzoek naar een verbreding of verdieping binnen het vakgebied Wmo? Dan kan het Kenniscentrum WMO u helpen doormiddel van het brede aanbod van eendaagse trainingen gegeven door een docent met ruime ervaring binnen de verschillende facetten van het Sociaal Domein.

Meer info

Sociaal domein

Bent u een (nieuwe) gemeentefunctionaris en opzoek naar een opleiding of training binnen het vakgebied sociaal domein? Kenniscentrum WMO biedt zowel trainingen als opleidingen aan op het gebied van sociaal domein onder leiding van docenten die beschikken over ruime ervaring en kennis.

Meer info