Klassikale lessen

op 1,5 meter afstand!

Summerschool Wmo

Tijd over in de zomer? Dan kunt u mee doen met de Summerschool! Wilt u in een zeer korte periode klaargestoomd worden voor dit vak? In een versnel tempo volgt u de lessen en krijgt u alle kennis die u na de zomer direct kunt toepassen! Binnen drie weken heeft u de opleiding afgerond!

Zomertijd betekent Summerschool bij Kenniscentrum WMO!

Tijdens de opleiding Wmo Consulent  leert u zorg te dragen voor de behandeling en afhandeling van Wmo-aanvragen. Hierbij krijgt u te maken met verschillende wet-en regelgeving. U onderzoekt de aanvraag op rechtmatigheid en stelt een indicatie ten behoeve van de besluitvorming. U leert hoe u een goed keukentafelgesprek kunt voeren. Verder leert u rapportages en beschikkingen op te stellen en aan welke eisen zij moeten voldoen.

Starten op 6 juli en op 20 juli!

Wilt u zich laten omscholen of krijgt u de Wmo als nieuw aandachtsgebied? Dan is deze praktijkgerichte opleiding Wmo consulent een interessante optie voor u! Maandag 6 juli te Meppel en maandag 20 juli te Leiden gaan wij starten met de Summerschool. Wij trainen met klein groepen waardoor er veel persoonlijke aandacht is en veel ruimte voor praktijkoefeningen! Wilt u de opleiding afronden in de zomer? Meld u zich dan hier snel aan en u heeft gegarandeerd plek! Heeft u nog vragen? neem dan gerust contact met ons op!