De specialist in opleiden

binnen het Sociaal Domein

Traineeship bij Kenniscentrum WMO

Kenniscentrum WMO is doorlopend op zoek naar kandidaten voor het traineeship tot Wmo consulent. Heeft u onlangs uw HBO opleiding afgerond en overweegt u een functie binnen het Sociaal Domein? Dan is het traineeship iets voor u.

Gemeenten geven uitvoering aan de Wet maatschappelijk ondersteuning. Het uitgangspunt van deze wet is dat iedereen een plaats heeft  in de samenleving. Wanneer dit niet zelfstandig lukt, onderzoekt de Wmo consulent samen met de burger wat ervoor nodig is om deelname mogelijk te maken. Een maatwerkoplossing is hierbij het uitgangspunt.

Het traineeship van Kenniscentrum WMO combineert leren én werken in de praktijk. U volgt een uitgebreid scholingstraject waarbij u de opleiding Wmo consulent 2.0, de opleiding Consulent Jeugd en diverse vakverdiepende trainingen volgt. Daarnaast gaat u aan het werk bij een van onze relaties. Hierdoor kunt u datgene wat u heeft geleerd, direct toepassen in de praktijk.

Voor het traineeship zijn wij op zoek naar kandidaten met een relevante afgeronde opleiding, zoals bijvoorbeeld Social Work, Verpleegkunde, ergotherapie of fysiotherpie. Daarnaast bent u in bezit van een rijbewijs en voor 24 – 32 uur per week beschikbaar.

Heeft u interesse? Bel dan voor meer informatie naar 085-4018362 of upload uw CV direct. We komen graag met u in contact!

Traineeship