De specialist in opleiden

binnen het Sociaal Domein

Unieke Kans: Basistraining Suite4Zorg voor Wmo voor slechts 99,-!

Wilt u zich omscholen tot Wmo consulent? Of overweegt u om te gaan starten met de basisopleiding wmo consulent? Exclusief bij Kenniscentrum WMO krijgt u de mogelijkheid om aansluitend aan onze basisopleiding Wmo consulent 2.0 de basistraining Suite4zorg te volgen voor een meerprijs van slechts 99,00 euro! 

Ééndaagse basistraining

Suites voor het Sociaal Domein is de opvolger van GWS4all. Deze applicatie wordt gebruikt op de afdelingen Inkomen en Zorg bij veel gemeenten en is specifiek ontwikkeld voor professionals die zich bezig (gaan) houden met de uitvoering van de Wmo of als voorbereiding op de functie van een Wmo consulent. Na het volgen van deze ééndaagse basistraining beschikt u over de juiste basiskennis én vaardigheden die nodig zijn om met de applicatie Suite4Zorg te werken. Ook heeft u een eerste kennismaking met de Wmo dossiers.

Basistraining Suite4Zorg voor Wmo voor veel gemeenten een pré

Wist u dat het voor veel gemeenten een pré is wanneer u al basiskennis heeft van het systeem Suite4Zorg voor Wmo? Zo heeft u snel een streepje voor wanneer u de arbeidsmarkt op gaat. Normaal gesproken betaalt u voor de ééndaagse basistraining Suite4Zorg voor Wmo
€ 425,00 euro (excl. Btw). Start u nu met de basisopleiding Wmo Consulent 2.0? Dan heeft u de mogelijkheid om de basistraining Suite4Zorg voor Wmo te volgen voor slechts € 99,00 (excl. Btw).

Wilt u gebruik maken van deze unieke kans? En wilt u opgeleid worden tot een volwaardig en kwalitatief goede Wmo consulent mét voorsprong op andere pas afgestudeerde- of startende Wmo consulenten? Schrijf u dan in.