Klassikale lessen

op 1,5 meter afstand!

Webinar ‘Omscholen naar het Sociaal Domein’ 10 maart 2021

“Er is onder andere door de coronacrisis een grote behoefte aan Wmo consulenten, Schuldhulpverleners en Budgetcoaches binnen het Sociaal Domein ontstaan. Omdat deze behoefte de komende tijd en wellicht zelfs jaren blijft stijgen, organiseren wij op 10 maart 2021 de webinar ‘Omscholen naar het Sociaal Domein’. Een besluit tot omscholing is immers niet zomaar genomen en in de coronatijd kan het daarom prettig zijn om dit vanuit uw eigen huis te bespreken met één van onze adviseurs” aldus Miquel Wijngaards, directeur van het Kenniscentrum WMO.

Opleidingsinstituut Kenniscentrum WMO leidt landelijk 180 cursisten per jaar op tot voor functies binnen het Sociaal Domein. Maak online kennis met ons opleidingsaanbod tijdens de webinar ‘Omscholen naar het Sociaal Domein’. In dit webinar vertellen onze opleidingscoördinator Laura Schuring en opleidingsadviseur Anke Noordman u alles over ons opleidingsaanbod. De opleidingen: Front Office medewerker Sociaal Domein, Backoffice medewerker Wmo/Jeugd, Wmo consulent 2.0, Schuldhulpverlening 2.0 en Budgetcoaching komen allemaal aan bod.

Spannend is een omscholing vaak wel; het vraagt een investering van tijd en geld en brengt een periode van onzekerheid met zich mee; ‘Vind ik straks wel een baan?’ ‘Het is al een tijdje geleden dat ik op school zat, hoe gaat het leren mij af?’ en ‘Hoe ga ik mij financieel redden tijdens mijn opleidingsperiode?’. Toch is het een stap waar velen van dromen. Soms omdat zij niet bij de huidige werkgever kunnen blijven, maar ook vaak omdat ze meer sociaal maatschappelijk betrokken willen zijn.

Om ervoor te zorgen dat u goed voorbereid bent op een omscholing, kunt u al uw vragen aan de opleidingsadviseurs stellen tijdens de live webinar op woensdag 10 maart 2021 van 10.00 uur tot 12.00 uur. Meld u snel aan voor het Webinar ‘Omscholen naar het Sociaal Domein’ (VOL=VOL). Kenniscentrum WMO is ook telefonisch te bereiken op 085 – 401 83 62.

Let op: Aanmelden voor de webinar is verplicht.

Liever persoonlijk één van onze adviseurs spreken?
Wilt u liever een persoonlijk advies? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs via ons contactformulier.