Klassikale lessen

op 1,5 meter afstand!

Webinar ‘Omscholen naar het Sociaal Domein’ 17 september 2020

“Er is door de coronacrisis een grote behoefte aan Wmo consulenten, Jeugdprofessionals, Schuldhulpverleners en Budgetcoaches ontstaan. Kortom, een behoefte aan professionals binnen het Sociaal Domein. Omdat deze behoefte de komende tijd en wellicht zelfs jaren blijft stijgen, organiseren wij 17 september 2020 de webinar ‘Omscholen naar het Sociaal Domein’. Een besluit tot omscholing is immers niet zomaar genomen en in de coronatijd kan het daarom prettig zijn om dit vanuit uw eigen huis te bespreken met één van onze adviseurs” aldus Miquel Wijngaards, directeur van het Kenniscentrum WMO.

Opleidingsinstituut Kenniscentrum WMO leidt landelijk 180 cursisten per jaar op tot volwaardig Wmo- of Jeugdconsulent. Vanaf 2019 is het opleidingsaanbod uitgebreid met de Kiwa gecertificeerde opleiding Schuldhulpverlening 2.0. Maak online kennis met ons opleidingsaanbod. Tijdens de webinar ‘Omscholen naar het Sociaal Domein’ vertelt onze docent en adviseur u alles over ons opleidingsaanbod en kunt u direct uw vragen stellen via de chat aan onze adviseurs. Daarnaast is er de mogelijkheid om met één van de adviseurs apart in gesprek te gaan.

Spannend is een omscholing wel; het vraagt een investering van tijd en geld en brengt een periode van onzekerheid met zich mee; ‘Vind ik straks wel een baan?’ ‘Het is al een tijdje geleden dat ik op school zat, hoe gaat het leren mij af?’ en ‘Hoe ga ik mij financieel redden tijdens mijn opleidingsperiode?’. Toch is het een stap waar velen van dromen. Soms omdat zij niet bij de huidige werkgever kunnen blijven, maar ook vaak omdat ze meer sociaal maatschappelijk betrokken willen zijn. Om ervoor te zorgen dat u goed voorbereid bent op een omscholing, kunt u al uw vragen aan de opleidingsadviseurs stellen tijdens de live webinar op donderdag 17 september 2020 van 19.00 uur tot 20.00 uur. Meld u snel aan voor het Webinar ‘Omscholen naar het Sociaal Domein’ (VOL=VOL). Kenniscentrum WMO is ook telefonisch te bereiken op 085 – 401 83 62. Aanmelden voor de webinar is verplicht.

Liever persoonlijk één van onze adviseurs spreken?
Komt u liever naar onze open dag op locatie? Dat kan op dinsdag 15 september 2020 te Meppel. Klik hier voor meer informatie.