Klassikale lessen

op 1,5 meter afstand!

Webinar ‘Omscholen naar het Sociaal Domein’ 10 november 2021

Opleidingsinstituut Kenniscentrum WMO schoolt jaarlijks landelijk 180 cursisten om voor functies binnen het Sociaal Domein. Dit geldt voor functies als Wmo consulent, Front Office medewerker Sociaal Domein, Backoffice medewerker Sociaal Domein, Budgetcoach en Schuldhulpverlener. Al deze opleidingen zijn gericht op omscholing, wat betekent dat je vanaf de basis wordt opgeleid tot een vakbekwaam medewerker in het Sociaal Domein.

Omscholen is vaak best spannend. Naast dat het een investering van tijd en geld vraagt, brengt het ook onzekerheid met zich mee. Toch is het een stap waar velen van dromen. Om u te vertellen over de mogelijkheden die er zijn om u te laten omscholen, geven wij op 10 november om 10:00 uur een digitaal webinar om u alles te vertellen over de mogelijkheden. Tijdens de webinar kunt u live uw vragen stellen aan onze opleidingsadviseurs.

Baankansen in het Sociaal Domein
Sinds januari 2021 wordt het vak Wmo consulent gekenmerkt door het UWV als kansrijk beroep. Een kansrijk beroep houdt in dat er in dat vakgebied een zeer goede kans op werk is. De reden dat er een toenemende vraag is naar Wmo consulenten heeft veel te maken met de toenemende mate van vergrijzing. Maar ook naar Budgetcoaches en Schuldhulpverleners neemt de vraag toe. Zo heeft één op de vijf huishoudens moeite om alle rekeningen op tijd te betalen. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden om u te laten omscholen

Klik hier om u aan te melden voor het webinar ‘Omscholen naar het Sociaal Domein’ op 10 november van 10:00 uur tot 11:00 uur. Heeft u vragen over een van onze opleidingen neem dan gerust telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 085 – 401 83 62.

Let op: aanmelden voor de webinar is verplicht.

Wilt u liever persoonlijk advies? Maak dan een afspraak met ‘’een van onze adviseurs via ons contactformulier.