Klassikale lessen

op 1,5 meter afstand!

Wij gaan weer klassikaal van start!

Onlangs heeft de regering uitgesproken dat wij vanaf 1 juni 2020 weer klassikaal les mogen geven. Wij zijn hier erg blij mee en gaan weer met frisse moed van start! Natuurlijk gebeurt het lesgeven op locatie met inachtneming van de maatregelingen, zoals 1,5 meter afstand, de aanwezigheid van desinfectiemiddel en het thuisblijven van cursisten wanneer er sprake is van klachten.

Grote vraag naar Wmo consulenten

De verwachting is dat er straks een grote vraag naar Wmo consulenten en schuldhulpverleners ontstaat door de coronacrisis. Gemeenten lopen achterstanden op doordat er geen huisbezoeken plaatsvinden en meer gezinnen komen in de financiële problemen.

Binnen 3 weken Wmo consulent worden?

Tijd over in de zomer? Dan kunt u ook mee doen met de Summerschool! Wilt u in een zeer korte periode klaargestoomd worden voor dit vak? In een versnel tempo volgt u de lessen en krijgt u alle kennis die u na de zomer direct kunt toepassen! Wilt u hier graag meer informatie over neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op!

Klassikaal les

Spreekt u het bovenstaande aan en wilt u graag weer klassikaal les krijgen? Schrijf u dan in voor één van onze opleidingen. Wij starten met opleiding Wmo consulent 2.0 weer op verschillende locaties: Meppel (4 juni) en (31 augustus) en Den Bosch (15 juni)! Wilt u hier graag nog meer informatie over? Neem dan vooral contact met ons op via [email protected] of bel ons op 085 401 83 62